"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

loading...

 

Fara indoiala, trebuie sa investesti timp, efort si bani pentru a mentine tot timpul curatenia si prospetimea in baie.

 

In orice caz, trebuie sa afli ca exista o metoda foartea utila, care te poate ajuta sa ai mereu un aer curat in aceasta incapere mica, dar importanta a casei tale.

 

Iata despre ce este vorba:

 

asigura mirosul placut in baie

 

 

Acum iti voi dezvalui o metoda simpla, dar extrem de eficienta, prin care poti sa pregatesti un odorizant natural pentru toaleta si baie, care va fi la fel de eficient cu acela cumparat din magazin, insa va costa mai putin, va fi mai usor de pus in aplicare si nu va contine chimicale.

 

Mai mult decat atat, spre deosebire de produsele de pe piata, mirosul sau va persista pentru o perioada mult mai lunga de timp!

 

Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti prepara odorizantul:

 

• Ulei esential, la alegere

 

• Un sul de hartie igienica

 

Instructiuni:

 

Nu putea fi mai simplu: tot ce trebuie sa faci este sa torni cateva picaturi din uleiul esential preferat pe partea interioara a sulului, pe care se infasoara hartia ( partea din carton).

 

Odorizantul tau este astfel gata!

 

Aceasta este, oarecum, o combinatie 2 in 1. In acest fel, vei avea un odorizant proaspat si natural in baie, precum si hartie igienica parfumata.

 

Poti experimenta mai multe arome. Daca, de obicei, tii mai multe suluri de hartie igienica in baie, poti turna cateva picaturi de diferite uleiuri pe fiecare.

 

Vei fi uimit de rezultat – in baia ta se va remarca un miros placut, care va persista cel putin pana cand vei fi folosit sulul de hartie.

 

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.