"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Un neurochirurg de la Harvard confirma existenta vietii de dupa moarte

 

Multe persoane care au trecut prin experiente de moarte clinica si care au fost readuse ulterior la viata au relatat lucruri uimitoare despre lumea de dincolo. Una dintre cele mai intense si mai uluitoare experiente de acest fel a fost traita de dr. Eben Alexander, un neurochirurg in varsta de 62 de ani de la Universitatea Harvard. Iata povestea lui, care sfideaza orice explicatie stiintifica.

 

exista viata dupa moarte

 

Asemenea multor colegi de breasla, dr. Alexander nu credea in conceptul existentei unei vieti dupa moarte sau cel al existentei spiritului. La fel ca ceilalti sceptici, acesta considera mai demult ca toate relatarile despre experientele unei vieti de apoi ar fi de fapt halucinatii sau pure fabulatii.

 

Asta pana cand s-a imbolnavit de meningita bacteriana, in urma carei boli a intrat in coma pe o perioada de 7 zile. Pe parcursul acestor 7 zile, medicul a trait experiente care aveau sa-i schimbe radical perceptia asupra vietii si a mortii.

PUBLICITATE

 

Dupa trezirea din coma, dr. Alexander a hotarat sa-si treaca experientele pe hartie, publicand astfel un volum ce avea sa devina ulterior un best-seller in New York, intitulat „Dovada existentei raiului”. In cartea sa, medicul explica faptul ca viata lumeasca, cea traita pe Pamant, este doar un test care ii permite sufletului uman sa se dezvolte si sa evolueze prin ducerea unei existente pline de iubire si compasiune.

 

In continuare iti impartasim o selectie a celor mai importante idei ilustrate de dr. Alexander in cartea sa!

 

• Experientele traite in viata de apoi au fost foarte vii si realiste, parand chiar mai reale si mai intense decat orice experienta lumeasca;

 

• Esenta vietii de apoi consta in sentimentele de iubire, care anuleaza practic orice forma de existenta a raului. Cheia intelegerii Universului consta in gasirea acestei forme de iubire deplina.

 

• Comunicarea era posibila doar la nivel telepatic, si nu implica folosirea de cuvinte. Toate intrebarile erau adresate si primeau raspuns pe cale telepatica.

 

Principalul lucru pe care medicul l-a subliniat in cartea sa cu privire la taramul spiritual este ca aceasta lume de dincolo este invaluita de o forma de iubire neconditionata si apreciere plenara si absoluta. Iubirea plenara si absoluta de dincolo, de natura

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!