"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

cu trecerea timpului, lucru care este destul de trist pentru ca ele sunt amintiri ale vremurilor trecute, foarte dragi sufletelor noastre. Pune cateva plicuri cu gel de silicon in cutia cu poze vechi, ca sa le pastrezi fara sa se deterioreze.


7. Protejeaza-ti trusa de machiaj

Fiecare femeie ar trebui sa aiba cateva plicuri cu gel de silicon in trusa de machiaj, pentru a impiedica degradarea pudrei.

Iata cele 7 trucuri care iti pot usura viata. Data viitoare cand cumperi ceva care contine pliculete cu gel de silicon, nu le arunca, ele pot fi extrem de utile.

Iti vin in minte si alte moduri de utizare ale acestor plicuri, poate deja le utilizezi cu un anumit scop pe care nu l-am mentionat? Te rugam, impartaseste cu noi ideile tale, toti putem invata ceva nou!

UPDATE:

Un cititor fidel ne-a marturisit faptul ca aceleasi pungulite sunt extrem de eficiente si in cazul in care te confrunti cu condensul in casa. Asadar, in cazul in care geamurile din casa iti transpira, poti aseza cateva pliculete intr-un castron pe care sa-l pui pe pervaz. Acestea iti vor absorbi tot condensul si geamurile nu-ti vor mai transpira. Efectul este garantat!

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”. Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.