"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Sprancenele groase au fost populare mai mereu, dar se pare ca in ultima vreme toata lumea vrea sa le aiba asa; astfel cat mai multe femei apeleaza la diverse metode de a le da forma dorita, desenandu-le/ tatuandu-le, deoarece nu le pot face sa creasca.

Faptul ca sprancenele groase si bine conturate ofera un aspect tineresc nu este o surpriza, asa cum nici faptul ca sprancenele subtiri dau un aspect batranicios si buhait, nu mira pe nimeni.
Pensatul excesiv poate subtia spranceana, la fel ca si epilatul. 

Uneori, sprancenele subtiri sunt rezultatul imbatranirii, al deficitului de nutrienti, al utilizarii precare a cosmeticelor, sau urmarea unor afectiuni medicale precum hipitiroidismul, eczema si alopecia areata. Alti factori responsabili de pierderea parului, inclusiv de subtierea sprancenelor, sunt si tratamentele medicale (chimioterapia, radiatiile).

Dar ce ar fi daca ti-am spune ca poti, foarte simplu, sa obtii sprancenele la care tanjesti, cu ajutorul unor remedii simple, naturale? Continua sa citesti pentru a afla ce ingrediente iti vor veni in ajutor pentru a-ti ingrosa sprancenele! 

amestecul care face sprancenele mai groase

Reteta este foarte simpla. Vei avea nevoie de:

  • 10 ml de ulei de ricin 
  • 10 ml de ulei de masline
  • 20 de ml de suc de ceapa
  • 20 de ml de suc de portocale

Mod de preparare:

PUBLICITATE

Amesteca cele 4 ingrediente intr-un castron si remediul este gata. Se pastreaza la frigider.

Mod de utilizare:

Aplica amestecul direct la baza sprancenelor si lasa-l sa actioneze peste noapte. Repeta procedeul zi de zi, timp de 30 de zile.

Vei vedea ca efectele nu vor intarzia sa apara!

Uleiul de ricin este unul dintre cele mai eficiente remedii care sprijina cresterea parului sprancenelor. Este rezistent in lupta cu microorganismele care apar in acea zona si datorita continutului de proteina, vitamine, acizi grasi si antioxidanti, el ajuta foliculii porosi, stimuland cresterea parului.

Fiind bogat in vitamina E, uleiul de masline poate stimula cresterea parului sprancenelor. El va ajuta si la pastrarea aspectului lor.

Sucul de ceapa este un remdiu facut in casa “bun la toate”. Din cauza gustului sau si din cauza mirosului intepator, multe persoane evita sa il foloseasca. Poate ca ceapa are punctele sale slabe, insa beneficiile sale- care includ si cresterea parului sprancenelor- sunt mult mai importante. Ea contine sulfura si

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...