"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 + fourteen =

eighteen − 1 =

Un articol de Calin Petru Barbulescu

loading...

Cam asa arata geamul cuptorului meu atunci cand m-am mutat cu familia in noua locuinta.

Si iata cum arata acum!

 

curata geamul cuptorului

Vrei sa scoti cuptorul la lumina? Crede-ma, este o nimica toata.

Ingrediente:

Apa

Bicarbonat de sodiu

Adauga intr-un vas un sfert de cana de bicarbonat de sodiu si toarna peste putina apa, cat sa poti obtine o pasta groasa.

Imprastie amestecul pe intreaga suprafata a geamului cuptorului (Si pe usa, daca este necesar. La mine cu siguranta a fost nevoie.

Asteapta 15-20 de minute (Sau daca geamul este foarte murdar, asa cum s-a intamplat in cazul meu, asteapta 30 de minute. Nu sunt sigur daca este absolut necesar sa astepti mai mult timp ca substanta sa actioneze, dar eu asa am procedat.

Dupa 15, 20, sau 30 de minute, sterge suprafata cu o carpa curata. Daca mai raman pete, sterge-le bine cu un burete de vase sau cu o laveta.

Si asta-i tot…

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru rel=”nofollow” target=”_blank”>Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Sursa: diyhshp. Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.