"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

loading...

Cand dai de grasimea greu de curatat din bucatarie, incepi o lupta lunga si grea cu aceasta, care adeseori nu are rezultatul dorit.

 

Partea care este cel mai greu de curatat din bucatarie este aragazul. Acest lucru se intampla, pentru ca aragazul e ca un magnet care atrage toata mizeria, praful, fumul, care in final se transforma intr-o masa mare de grasime. Aceasta masa e imposibil de curatat cu un burete normal!

 

Vezi mai jos solutia!

 

curata aragazul rapid

 

Oricum, exista o metoda eficienta de a rezolva aceasta problema. Tot ce ai nevoie este o oala foarte mare si bicarbonat de sodiu.

 

Mai intai, pune apa in oala. Apoi pune-o pe foc, la fiert.

 

Ia apoi bicarbonatul (pentru o oala mai mare, foloseste 200 de grame , iar pentru una mai mica 100 de grame; va fi suficient) pe care trebuie sa il torni in apa care fierbe. Nu omite faptul ca bicarbonatul trebuie turnat incet, lingura cu lingura, pentru a evita varsarea.

 

Dupa ce bicarbonatul de sodiu s-a dizolvat, pune gratarul ( pe care il inlaturasesi deja de pe aragaz) in oala si lasa la fiert cam jumatate de ora, pana cand mizeria este curatata.

 

Daca in oala nu are loc tot gratarul, repeta procedeul rotind gratarul pe mai multe parti.

 

Nu ai nevoie sa freci, nu trebuie sa depui efort, trebuie doar sa procedezi asa cum am mentionat mai sus si gratarul se va curata singur!

 

Asta e tot! Nu-ti mai ramane decat sa cureti oala dupa ce ai terminat procedeul.

 

Spor la treaba doamnelor!

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.