"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Cristian Iacov

Indiferent de cat de multa atentie ai acorda igienei tale corporale, anumite parti ale corpului sunt pur si simplu respingatoare datorita lucrurilor dezgustatoare pe care le contin.

PUBLICITATE

Iata o parte din aceste lucruri absolut oribile:

cele mai dezgustatoare parti ale corpului

PUBLICITATECelulele de piele moarta

Chiar daca celulele moarte ale pielii nu sunt vizibile cu ochiul liber, ele se gasesc in numar mare in stratul superior al pielii.Stiai ca cea mai mare parte din praful din locuinta provine de la straturile de piele moarta? Exista o serie de organisme minuscule ce se hranesc cu aceste celule moarte, iar unele dintre ele traiesc chiar si in interiorul corpului uman.

PUBLICITATE

Micozele unghiilor

Exista un numar de organisme fungice care traiesc in mod obisnuit pe pielea de pe picioare. Mai toti avem astfel de ciuperci, doar ca micozele nu se manifesta decat pe fondul unei vulnerabilitati crescute a corpului la actiunea lor. Micozele ataca cu predominanta unghiile, care, in urma infectiei, capata o coloratie galbuie. Lasate netratate, micozele se pot agrava sau suprainfecta cu alti microbi, ceea ce duce la complicatii precum eruptii cutanate si chiar si astm.

Bacteriile din orificiul ombilical

PUBLICITATE

Potrivit unui sondaj recent, in zona ombilicala rezida peste 2.000 de specii diferite de bacterii. Asadar, nu uita sa cureti bine si aceasta parte a corpului ori de cate ori intri la dus.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”.Sursa:timefornaturalhealthcare. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]