"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Fiecare dintre noi este responsabil pentru propriul destin, dar unele zodiacuri pot furniza informatii pretioase pentru transarea evenimentelor de zi cu zi, sau despre personalitatea fiecarei zodii in parte.

 

Chiar si cei care nu cred in horoscop recunosc adeseori ca se regasesc in descrierile zodiacale.

 

Afla ce spune si zodiacul amerindian despre tine si ceilalti nativi.

 

 

ce divulga zodiacul amerindian

Vidra (20 ianuarie – 19 februarie)

Vidra iese cel mai mult din tipare, persoanele nascute sub acest semn fiind foarte greu de citit. Tot ceea ce intreprind este imprevizibil, interesant si neobisnuit. Privesc lucrurile dintr-un unghi diferit de al celorlalti nativi, si detin abilitati foarte bune de rezolvare a problemelor. Vidrele sunt placute, oneste, si extrem de curajoase.Lup (20 februarie – 19 martie)

Lupul este foarte misterios, pasional si emotiv. Spre deosebire de altii, persoanele nascute cu acest semn inteleg in profunzime anumite aspecte ale vietii. Lupii sunt buni observatori si ascultatori.

Soim (20 martie – 19 aprilie)

Soimul intruchipeaza liderul desavarsit, innascut. De multe ori, persoanele din jur apeleaza la soimi pentru ghidaj, sfaturi si incurajare. Desi sunt mobilizatori excelenti, uneori soimii pot deveni intoleranti si nerabdatori.

Castor (20 aprilie – 20 mai)

<br />
Castorul este inginer prin definitie. Acesti nativi elaboreaza in mod continuu strategii pentru indeplinirea obiectivelor propuse. Sunt firi harnice, hazlii, vibrante si inteligente. Punctele lor slabe sunt posesivitatea si iritabilitatea.

PUBLICITATE

Cerb (21 mai – 20 iunie)

Cerbul poseda o gandire iute si inspira admiratie. Persoanele nascute sub acest semn au un simt al umorului foarte dezvoltat, putand binedispune pe oricine, aproape in orice situatie. Sunt firi capricioase, dar prezente in moment si atente la detalii.Ciocanitoare (21 iunie – 21 iulie)

Acesti nativi sunt ascultatori empatici si dornici sa contribuie la schimbari pozitive. Intruchipeaza parteneri si parinti exceptionali. Persoanele nascute sub acest semn sunt, de regula, incapatanate, ceea ce le predispune la gelozie si furie.

Somon (22 iulie – 21 august)

Somonul este creativ, inteligent si are o personalitate electrizanta. Nativii acestui semn sunt entuziasti si dornici sa traiasca viata din plin. Sunt inzestrati cu un talent special de a trasa obiective si planuri de actiune. Atunci cand duc lipsa de inspiratie in conceperea

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE