"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Exista multe cauze care stau in spatele aparitiei varicelor. De exemplu, miscarile si postura corpului, diferite miscari, etc, influenteaza circulatia. Toate aceste motive pot fi impartite in doua categorii, iar daca urmezi sfaturile indicate, vei rezolva problema.

Iata cum rezolvi problema!

scapa de varice

Redu presiunea venelor

Fa exercitii in mod corect. Exista exercitii care nu sunt recomandate persoanelor cu varice din cauza impactului asupra picioarelor. Mai mult, impactele scurte blocheaza circulatia sangelui si intensifica presiunea asupra venelor. Pe de alta parte, exista alte tipuri de sport care sunt benefice mobilizarii picioarelor si ajuta pomparea sangelui.

Fa aceste “sporturi”:

Mers activ

Intinderi

Yoga

Mers pe bicicleta

Tai chi

Innot

Evita aceste sporturi:

Judo

Karate

Box

Tenis

Fotbal

Ridicare de greutati

Alergat

Schiat

Squash

Taekwondo

Poarta pantofii potriviti.

Acest aspect este crucial si se recomanda purtarea incaltarilor fara toc, deoarece ei ajuta la tonifierea muschilor, ceea ce va duce la o mai buna circulatie. Mai mult, exista noi tipuri de pantofi care sunt disponibili pe piata, special creati pentru femei care au varice si vor sa rezolve problema in mod natural.

Bea multa apa.

Pe langa faptul ca un consum mai mare de apa ajuta in procesul de pierdere a greutatii, el este benefic si la digestie. Mai mult, stresul redus al venelor picioarelor reduce aparitia hemoroizilor.

Greutatea corespunzatoare.

Persoanele obeze au sanse mai mari de a dezvolta varice. Asadar, mentine-ti corpul sanatos cu ajutorul unei alimentatii bune si include exercitiile fizice, care vor diminua presiunea asupra venelor.

Ridica picioarele in timp ce stai intins.

Cand stai intins in pat, cel mai usor mod de a diminua presiunea picioarelor este sa le ridici la nivelul capului. De exemplu, cateva carti puse sub picioare pot veni in ajutor.

Compresia.

Desi este o metoda veche, ea este extrem de utila. Mai mult, picioarele vor fi intarite pe parcursul intregii zile, lucru care te va ajuta sa scapi de varice.

Intareste peretii venelor cu suplimentele naturale.

Acesta este unul dintre cele mai usoare moduri de a intari peretii venelor. Mai mult, exista o lista mare cu plante si extracte din fructe care s-au dovedit eficiente in vindecarea varicelor. Asadar, cerceteaza putin si afla mai multe despre aceste suplimente.

Evita caldura.

Daca faci

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.