"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

energie are dureri de cap si o stare de tensiune in capul pieptului, in plexul solar.

loading...

 

Cum te protejezi?

 • In primul rand alege sa fii atent cum te simti atunci cand petreci timp cu anumite persoane.
 • Observa ce tipare comportamentale repeta in mod constant acesti oameni.
 • Pastreaza-ti calmul si nu raspunde provocarilor. Cand simti ca nu mai poti controla situatia, cel mai indicat ar fi sa rupi legatura cu ei. Acest lucru insa nu este posibil intotdeauna. Vampirii energetici sunt si printre membrii familiei tale. In acest caz este bine sa limitezi contactul cu acestia.
 • Invata sa fii linistit langa astfel de oameni toxici.
 • Controleaza-ti empatia pentru ca altfel risti sa traiesti stari de furie, ingrijorare sau teama, care nu sunt ale tale.
 • Si nu in ultimul rand, creste-ti vibratia practicand zilnic recunostinta, iertarea si acceptarea. Cand te afli intr-o vibratie inalta, vampirii energetici dispar pur si simplu din jurul tau. Se vor orienta catre alte persoane dispuse sa le cedeze energie prin mila si empatie.

Alege comapasiunea. Prin sentimentul de mila sau prin empatie, intotdeauna vei deveni o victima si vei ceda de fiecare data energie constient sau inconstient. Ca sa transformi mila in compasiune, aminteste-ti de fiecare data cand te incearca acest sentiment ca fiecare persoana isi alege singura modul in care isi invata lectiile de viata.

 

Iti recomand cateva metode practice de protectie energetica pe care le poti folosi ori de cate ori simti nevoia sau, de ce nu, ca ritualuri zilnice:

 1. Imagineaza-ti ca esti inconjurat de un glob de lumina alba stralucitoare. Esti in interiorul globului, in siguranta si protectie.
 2. Cere Divinitatii sa te protejeze ori de cate ori simti ca ai langa tine persoane toxice.
 3. Mergi in natura, stai la soare si incarca-te cu energie pozitiva.
 4. Mentine o atitudine pozitiva si concentreaza-te pe sentimente se fericire si multumire.
 5. Adauga in apa de baie 2-3 linguri de sare de mare si astfel iti vei curata campul energetic.
 6. Foloseste lampa de aromaterapie zilnic; uleiurile cu efecte benefice in curatarea energiilor de vibratie joasa sunt: iasomie, trandafir, tamaie.
 7. Perie-ti aura, incepand din crestetul capului, coborand pe brate, piept, picioare ca si cand ai curata niste scame.
 8. Mergi descult pe pamant, ori de cate ori ai posibilitatea. Acest exercitiu este benefic si cand simti ca esti cu “capul in nori” sau nu te poti concentra.

Practicand aceste exercitii simple sigur vei reusi sa te protejezi fizic. Insa nu uita: observa si fii atent la cei cu care iti petreci majoritatea timpului. Nu-i invinovati pe cei

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.