"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Diferenta dintre celulele canceroase si cele sanatoase consta in faptul ca pustulele acestea, cunoscute drept lizozomi, care inmagazineaza continutul celulelor si care sunt targetul oleocantalului, sunt mai mari in celulele canceroase decat in cele sanatoase. Cand aceste pustule se rup, se creaza o masa care cauzeaza moartea celulelor canceroase.

Datele studiului arata clar faptul ca celulele canceroase au o membrana lizozomatica mai delicata decat celulele sanatoase si ca sunt expuse la un agent lizozomotropic ce induce distrugerea. Din acel motiv, ” sa ai ca target stabilitatea membranei lizozomale reprezinta noua tehnica de inducere a mortii celulelor specific canceroase”, a spus autoarea studiului, Onica LeGendre.

PUBLICITATE

Aceasta este o descoperire uluitoare care poate schimba complet atitudinea fata de cancer si de tratarea lui. Probele de laborator si experimentele sunt concluzive, oleocantalul omoara celulele canceroase in 30-60 de minute, insa teste viitoare sunt necesare pentru a demonstra ca oleocantalul poate ucide celulele canceroase si poate micsora tumorile la fiintele vii.

PUBLICITATE

Pana atunci, consuma ulei de masline in mod regulat, dar asigura-te ca este un produs calitativ si original, deoarece exista pe piata destul de multe sortimente neavizate. Numai uleiul de masline 100% extravirgin are beneficiile necesare.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor
pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care
duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand
trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau
Google+.

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]