"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Yulia Tarabath este nutritionist si antrenor motivational.

Ea a experimentat dificultati in mentinerea echilibrului alimentar si efectuarea exercitiilor, lucruri pe care trebuia sa le combine cu rutina vietii de zi cu zi, asa ca a decis sa faca un mic experiment.

Suntem cu totii constienti de numeroasele beneficii ale bananelor, insa experimentul a eliminat chiar si cea mai mica indoiala. Acest fruct contine mai multe calorii decat multe alte fructe, precum si fructoza, surcoza, glucoza si fibre.


Vezi mai jos ce sa- intamplat dupa cele 12 zile!

a slabit cu banane

Ea a hotarat sa testeze efectul consumului de banane pana la limita, asa ca a decis sa nu manance nimic altceva decat banane timp de 12 zile. Aceasta metoda, numita si “mono-fruct” reprezinta un mod excelent de detoxifiere.

PUBLICITATE

Fara indoiala, fiecare nutritionist va spune ca nu este recomandat sa consumi aceeasi mancare la fiecare masa in timpul unei zile, avand in vedere ca nu vei putea acumula toti nutrientii necesari organismului.

In orice caz, daca ai un organism pregatit, poti obtine rezultate pozitive. Acest lucru s-a intamplat in cazul nutritionistei Yulia.

Atat ea, cat si sotul ei au consumat numai banane timp de 12 zile.Datorita proprietatilor nutritionale, bananele le-au oferit senzatia de satietate pentru o perioada mai lunga de timp.

La inceput, Yulia a observat ca tractul digestiv i s-a imbunatatit, iar durerile de stomac au disparut. Deasemenea, a observat ca se putea concentra si lucra mult mai usor. Mai mult decat atat, se simtea mai creativa si activa. Ea a devenit mai relaxata, in acelasi timp.

Pe de alta parte, Yulia a experimentat si cateva imbunatatiri majore asupra sanatatii. Ea avea probleme cu nivelul ridicat al zaharului din sange, dezechilibru hormonal si candida inainte de experiment. Dupa 12 zile nu mai prezenta niciun fel de probleme. In plus, a si pierdut din greutate.

Asadar, in ceea ce priveste beneficiile asupra sanatatii si pierderii in greutate rezultate in urma experimentului, putem concluziona faptul ca testul “mono-fruct” poate avea avantaje, daca te simti pregatit sa il pui in practica.

Oricum, nu omite faptul ca acest experiment nu poate fi facut de oricine, avand in vedere ca reprezinta o schimbare drastica asupra organismului si metabolismului. Deasemenea, el nu este recomandat persoanelor care sufera

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!