"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Orice femeie care castiga lupta cu cancerul de san are datoria de a impartasi experientele traite in scopul imbunatatirii tratamentelor existente. Lisa R. provine din Anglia si s-a dedicat unei astfel de misiuni postand pe Facebook o fotografie care scoate in evidenta semnele care i-au dezvaluit prezenta bolii.

povestea acestei femei ne arata cat de important este sa depistam cat mai din timp boala

In decurs de doar o saptamana, fotografia a fost distribuita de 55.000 de ori si a primit 32.000 de aprecieri. Imaginea ilustreaza o gropita mica pe partea inferioara a sanului stang. Semnul este aproape imperceptibil.

Cu toate acestea, aparitia gropitei a fost de ajuns ca femeia sa intre in alerta si sa depisteze din timp cancerul de san. Femeia va fi supusa unei interventii chirurgicale de extirpare a sanului afectat. In scopul cresterii gradului de constientizare a bolii si al impulsionarii femeilor sa efectueze mai des controale de rutina, Lisa a decis sa distribuie fotografia pe Facebook.

PUBLICITATE

Iata ce mesaj le-a adresat Lisa femeilor de pretutindeni in descrierea fotografiei.

„N-am crezut ca voi posta vreodata pe Facebook o fotografie a sanilor, dar am hotarat sa fac acest lucru inainte de operatia de extirpare. Semnul din imagine mi-a atras atentia si m-a ajutat sa depistez boala. Adanciturile foarte subtile sunt greu de observat, dar trebuie sa fim vigilente cand vine vorba de sanatate. Faceti cat mai des controale la san”, scrie Lisa in postarea sa.

Dupa toate reactiile pozitive, sotul Lisei ii lauda initiativa, in timp ce sora femeii a decis sa infiinteze o fundatie pentru femeile care sufera de cancer de san, in onoarea surorii sale, laudandu-i, si ea, curajul de care a dat dovada.

Niciodata nu iti mai neglija sanii. Un control nu iti mai mult de un minut si iti poate salva viata!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE