"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Conform traditiei, Craciunul este sarbatorit in fiecare an pe data de 25 decembrie.

Asa e obiceiul, iar crestinii respecta cu sfintenie acest lucru. Care sa fie atunci motivul pentru care acest oras sarbatoreste Craciunul mai devreme anul acesta? Folosesc un calendar diferit? Detesta luna decembrie?

Motivul este unul care iti va sfasia inima!

aceasta poveste induiosatoare ne invata sa fim mai buni

Ei bine, rezidentii acestui oras au cazut de comun acord sa intampine sarbatoarea Craciunului ceva mai devreme pentru a-i aduce o bucurie unui baietel special pe nume Evan Leversage, care a fost recent diagnosticat cu cancer.

La aflarea vestii ca baietelul lor este pe moarte, membrii familiei copilului au decis sa sarbatoreasca Craciunul putin mai devreme. Dar vestea s-a raspandit repede, astfel ca gestul familiei a fost imbratisat de toti locuitorii orasului.

Absolut induiosator!

Acum cu totii ne punem sperantele intr-un miracol de Craciun, fie el si sarbatorit in avans, un miracol care sa-l ajute pe micutul Evan sa prinda cat mai multe sarbatori de Craciun de acum incolo.

Iar daca miracolul nu va avea loc, macar ne consolam cu gandul ca intreaga comunitate a orasului este alaturi de familia baiatului, indiferent de ce urmeaza sa se intample.

PUBLICITATE

Sarbatori fericite si multa sanatate micutului Evan si sustinatorilor sai minunati!


Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...