"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Aceasta uluitoare metoda neconventionala poate salva viata victimelor accidentelor vasculare cerebrale.

 

Citeste acest articol cu atentie, pentru ca nu se stie niciodata cand viata ta sau a altora ar putea fi pusa in pericol de un astfel de incident, caz in care trebuie sa stii cum sa intervii in mod corespunzator si cu promptitudine.

 

metoda inteparii degetului cu acul iti poate salva viata in timpul unui accident vascular

 

 Accidentele vasculare cerebrale determina ruperea treptata a capilarelor cerebrale. In cazul instalarii unui atac cerebral, persoana afectata trebuie sa evite sa intre in panica, sa evite orice fel de efort si sa primeasca de urgenta ajutor medical.

 

Sfaturile prezentate aici sunt salvatoare de vieti!

 

Evita pe cat posibil sa intri in panica. Nu misca niciodata victima in aceste cazuri, indiferent de circumstante. Orice efort sau miscare brusca a pacientului creste exponential riscul de rupere a capilarelor subtiri ce iriga creierul, rezultatul fiind hemoragia cerebrala!

 

Daca ai noroc sa ai o seringa la indemana, cu atat mai bine; in caz contrar, un ac obisnuit pentru cusut este suficient pentru interventia ilustrata in continuare.

 

1. Incinge acul in foc. Foloseste flacara unei lumanari sau a unei brichete pentru a steriliza acul, apoi inteapa cu el varful fiecarui deget de la mainile victimei.

PUBLICITATE

 

2. Nu este necesara vreo interventie complicata de acupunctura; incearca doar ca intepaturile sa fie la o distanta de cativa milimetri de unghie.

 

3. Intepaturile trebuie sa fie suficient de adanci incat sa produca sangerarea.

 

4. Daca sangele nu incepe sa se prelinga imediat din intepaturi, strange degetele pacientului pentru a forta sangerarea.

 

5. Dupa inteparea tuturor degetelor victimei, asteapta aproximativ 10 minute. In acest rastimp victima isi va recapata cunostinta!

 

6. In cazul in care gura victimei se stramba la instalarea atacului cerebral, maseaza viguros urechile pacientul pana acestea se iriga bine cu sange.

 

7. Apoi foloseste acelasi ac pentru a intepa usor lobul fiecarei urechi, astfel incat sa se prelinga cateva picaturi de sange din fiecare ureche in parte.

 

Musculatura gurii pacientului va reveni la normal in decurs de cateva minute.

 

Asteapta pana ce victima isi recapata cunostinta si fortele, apoi du-o de urgenta la spital.

 

Aceasta metoda de sangerare indusa pentru a salva viata victimelor atacurilor cerebrale isi are originile in medicina traditionala chineza si este deosebit de eficace. Sansele de supravietuire ale pacientilor cresc semnificativ.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE