"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Dr. Budwig, un biochimist german celebru, a descoperit ca un amestec de branza de vaci si ulei de in presat la rece poate trata eficient cancerul si alte boli metabolice degenerative. Separat, ingredientele nu au acest efect terapeutic, ci numai atunci cand sunt folosite impreuna.

PUBLICITATE

Modul de actiune al acestei combinatii se axeaza in special pe randamentul celulelor canceroase (precum si al tuturor celorlalte celule) in procesul aerob normal – arderea zaharurilor in prezenta oxigenului. Celulele canceroase pot ramane nediferentiate (nespecializate pentru un anumit tip de tesut) si se pot diviza necontrolat numai in stadiul anaerob (arderea zaharurilor in absenta oxigenului).

PUBLICITATE


Aceasta dieta schimba fundamental modul in care respiratia afecteaza celulele canceroase, fortand celulele canceroase nediferentiate sa se diferentieze, ceea ce duce la diminuarea lor programata – apoptoza. Este cel mai simplu mod de a intelege principiul de functionare al acestei diete, chiar si pentru profanii in materie de biochimie. Efectele regimului sunt profunde si fundamentale.

Pentru a transporta in mod eficient uleiul de in catre celule prin vasele de sange, medicul Budwig a recomandat amestecarea acestuia cu branza de vaci degresata.

PUBLICITATE

De ce branza de vaci degresata? Pentru ca aceasta contine aminoacizii metionina si cisteina, care sunt alcatuiti dintr-un grup sulfhidril (SH – hidrogen si un atom de sulf) ce formeaza cu usurinta legaturi chimice cu acizii grasi. Aminoacizii si acizii grasi care se leaga in acest mod alcatuiesc asa-numitele lipoproteine, care sunt usor solubile in apa si, prin urmare, si in sange.

PUBLICITATE

Cura recomandata de Dr. Budwig prevede, de asemenea, consumul obligatoriu de seminte de in proaspat macinate. Aceasta pentru ca anumite substante din semintele de in nu intra si in componenta uleiului, iar prezenta lor este foarte importanta in scopuri terapeutice (mai ales a lignanilor, si a anumitor vitamine si minerale). Macina semintele (3-6 linguri), intr-o rasnita de cafea (5-10 secunde) si adauga-le peste amestecul de branza si ulei, sau prepara cu acestea un amestec nou fara ulei. Semintele macinate se oxideaza repede, in max. 15 minute, proces in urma caruia isi pierd din proprietatile benefice. De aceea nu se recomanda sa cumperi seminte gata macinate.

Reteta Dr. Budwig:

PUBLICITATE

• 2-6 linguri de ulei de in

PUBLICITATE

• 250 g de branza de vaca

• 3-6 linguri de seminte de in macinate

PUBLICITATE

Doza zilnica pentru

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]