"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Un amestec din turmeric(curcuma), piper si ulei de masline previne dezvoltarea cancerului, conform cercetatorului american C. Anderson, al carui studiu este bazat pe folosirea traditionala a acestor ingrediente in India de Est.

PUBLICITATE

Amestecul din 1/4 lingurita de turmeric, 1/2 lingurita de ulei de masline si un praf de piper proaspat macinat ar trebui consumat in fiecare zi, pe langa regimul alimentar recomandat( mancaruri, ciorbe, salate etc).

PUBLICITATE

Turmericul este un excelent condiment pe langa orez, fasole sau cartofi. Dezavantajul in cazul sau este legat de felul in care se digera( procesul este mai lent), insa prin combinarea cu piper sau ghimbir, digestia este accelerata.

PUBLICITATE

Conform specialistului,efectul turmericului este crescut de combinarea cu piper in procent de 200%.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]