"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Stiai ca salteaua pe care dormi este plina de substante toxice?

 

In cazul in care vrei sa nu mai inhalezi noapte de noapte aceste substante toxice, te voi invata un truc simplu cu ajutorul caruia vei reusi sa dormi mult mai linistit!

 

Se stie de cand lumea faptul ca substantele toxice in general, slabesc sau distrug sistemul imunitar, dar si sistemul nervos si conduc la aparitia bolilor autoimune.

 

Iata chimicalele din marea majoritate a saltelelor pe care dormim!

 

– acidul boric, un iritant toxic, care este folosit in exterminarea gandacilor;

 

– formaldehida, care poate cauza cancer;

 

– antimoniul, un metal care poate fi mai toxic decat mercurul;

 

In cazul in care nu mai doresti sa inhalezi aceste substante seara de seara, fie ca ai o saltea mai veche sau una noua, iata cum trebuie sa procedezi:

PUBLICITATE

 

Nu iti trebuie decat o singura ceapa!

 

Trucul este foarte simplu: taie o ceapa in trei si aseaz-o pe jos, langa pat. O bucata in dreptul capului, una in centru si cealalalta in dreptul picioarelor. Asta este tot ceea ce trebuie sa faci.

 

Afla ca aceasta leguma banala are capacitatea de a atrage substantele toxice din saltea, impiedicand astfel raspandirea lor in aerul din camera.

Pe langa aceste beneficii, acest procedeu te poate ajuta si in tratarea racelilor de sezon!

 

Oamenii de stiinta care au cautat noi solutii de purificare a aerului, au folosit ceapa in fabrici de conserve unde exista multe deseuri industriale. Ei au constatat faptul ca aceasta a absorbit peste 70% din toxinele emise in incaperi – inclusiv arsenic, mercur, cadmiu si plumb!

 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE