"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Pastrarea anumitor produse in frigider nu are cum sa dauneze sanatatii organismului, dar temperaturile scazute pot afecta gustul si textura ingredientelor continute de unele produse.

 

umiditatea din frigider accelereaza alterarea cartofilor

Multi dintre noi tindem sa depozitam in frigider alimentele proaspete cumparate de la piata sau din supermarket. Procedam astfel pentru a le mentine proaspete mai mult timp.

 

Dar trebuie sa stii faptul ca nu toate produsele trebuie tinute la frigider!

 

Potrivit unor cercetatori, pastrarea cartofilor in frigider poate determina o reactie chimica prin care amidonul se transforma in zahar, astfel incat cartofii devin mult mai dulci si daunatori organismului.

PUBLICITATE

 

De aceea cel mai indicat este sa depozitezi cartofii intr-un loc racoros si intunecat, in cutii de carton.

 

Evita sa folosesti pungi de plastic si deschide din cand in cand cutiile de depozitare pentru a le permite cartofilor sa respire.

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE