"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Mentinerea unghiilor naturale in stare impecabila poate fi o sarcina dificila, mai ales atunci cand unghiile se pateaza sau se decoloreaza ca urmare a folosirii lacului pentru unghii. Dar o vloggerita specializata pe metode de infrumusetare si probleme de stil de viata a descoperit recent un mod foarte eficient de a elimina aceste pete incapatanate. 

PUBLICITATE

Metoda presupune folosirea de pasta de dinti cu efect de albire!

pasta de dinti pentru albire

PUBLICITATE

In unele cazuri, unghiile ies la lumina de la prima curatare cu pasta de dinti, dar daca petele persista, repeta pur si simplu procedura si freaca unghiile bine pana ce dispar toate urmele vizibile.

PUBLICITATE

Ai urme de oja pe unghii si ai ramas fara diluant? Aplica putina pasta de dinti pe un tampon de vata si problema e ca si rezolvata. Pasta de dinti contine acetat de etil, care se regaseste in diluantii pentru unghii pe baza de acetona.

PUBLICITATE

Iata ce presupune metoda:

• Folosind mana opusa, freaca usor pasta de dinti pe unghii.

PUBLICITATE

• Inmoaie o periuta de dinti in apa si freaca bine cu ea cuticulele si unghiile.

PUBLICITATE

• In cateva minute unghiile vor straluci de curatenie.

Efectele sunt uimitoare inca de la prima folosire. Cu siguranta ca vei reveni la acest truc si pe viitor. Metoda este foarte eficienta si atat de simpla!

PUBLICITATE

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]