"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

 

Sa ne gandim ca intr-o zi vrei sa iti scoti inelul de pe deget- vrei sa joci baschet sau tenis, sa modelezi lut pentru a te relaxa, sau sa il pui bine ca sa nu il pierzi pentru ca pleci in vacanta. Il tragi de pe deget si constati ca pur si simplu nu vrea sa iasa.

 

Iata cum poti reusi sa il dai jos, intr-un mod foarte simplu.

 

metoda infasurarii atei pe deget usureaza scoaterea inelului de pe deget

 

 

Degetul umflat sau cu probleme trebuie infasurat in spirala cu o bucata de elastic. In acest fel, tesutul este strans, iar inelul va putea fi scos.

 

Capatul elasticului, care va ajunge la inel, trebuie tras cu o penseta pe sub acesta, astfel incat inelul sa poata fi rotit pe el.

 

Apoi, usor, se incepe desfacerea elasticului cu miscari spiralate, in sens invers fata de cum a fost pus initial. Odata cu elasticul, va fi indepartat si inelul.

 

Trucul este extrem de util. Nu este tocmai o situatie placuta sa-ti ramana inelul blocat pe deget, fie ca e al tau, fie ca il incerci intr-un magazin. De acum incolo nu mai ai motive de ingrijorare.

 

 

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.