"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Produsele Apple sunt obiecte cu care noi toti ne mandrim. Poti sa urasti sau sa fii un fan obsesiv al creatiilor lui Steve Jobs, insa in secret toti tanjim dupa un obiect electronic care sa aiba ca semn faimosul mar muscat.

Apple este liderul de necontestat al pietei tehnologice. Vei fi insa dezamagit de povestea urmatoare, pe parcurs ce o vei citi, intrucat vine impotriva imaginii perfecte a produselor acestei companii, avand in vedere ca un client a avut de suferit. Trist, dar adevarat!

iata ce a patit pentru ca a purtat un ceas apple

Danezul Jargen Mouritzen a fost uitmit cand a avut senzatia de arsura la incheietura mainii, atat de tare incat si-a simtit mirosul de carne arsa.

Intalnirea de la clubul de zbor, la care participa s-a transformat intr-o tragedie dureroasa atunci cand un barbat s-a uitat la incheietura sa si a vazut-o invaluita de fumul care iesea din ceasul de la mana.

Nu i-a fost usor nici sa il dea jos. In incercarea de a-l inlatura de pe mana aproape prajita, omul si-a ars si degetele.

PUBLICITATE

Astfel de incidente mai fusesera reportate.

Alte persoane au reclamat incidente similare, provocate de un astfel de dispozitiv. Este posibil ca , metalele continute cum ar fi nichelul sa creeze reactii alergice in contact cu mediul inconjurator.

Pentru acest incident Compania Apple a fost trasa la raspundere!

Reclamatia a fost depusa, insa explicatia aferenta s-a lasat asteptata inca de atunci. Mai tarziu, Apple a comunicat mass mediei ca nu exista dovezi prin care se arata ca iWatch este responsabil de rana.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE