"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

loading...

 

Exista numeroase moduri prin care poti afla caracterul unei persoane. De exemplu, in chiromantie, se crede ca mainile, palmele si degetele pot dezvalui personalitatea unui individ, ba chiar si viitorul sau.

 

Iata ca si distanta dintre sprancene poate dezvalui anumite trasaturi de caracter.

 

Haide sa vedem impreuna ce spune distanta dintre sprancene despre tine. Desi nu este vorba aici de o metoda dovedita stiintific, rezultatele sunt uimitor de exacte. Vezi in ce categorie te incadrezi, apoi impartaseste-ne parerile tale cu privire la acuratetea informatiilor prezentate.

 

Forma sprancenelor ascunde multe secrete despre tine! In opinia lui Jean Haner, expert in „citirea chipului”, ele dezvaluie increderea, logica, motivatia si abilitatile organizatorice ale unei persoane, dupa cum a declarat acesta intr-un interviu recent.

 

Detin sprancenele cheia personalitatii? Afla ce spune forma sprancenelor despre tine (si prieteni, familie, colegi de munca, etc).

 

forma si aspectul sprancenelor releva indicii despre tipul de personalitate

 

 

#1 Sprancene inclinate

 

Esti o fire perfecionista. Punctul tau forte este simtul vazului, astfel ca remarci si retii cu usurinta orice detalii vizuale.

 

#2 Sprancenele inclinate indica si un spirit creator

 

Multe dintre persoanele cu sprancene inclinate sunt mestesugari iscusiti, nonconformisti si inventivi. Talentul pentru artizanat se rasfrange si asupra multor altor aspecte de viata.

 

 

#3 Sprancenele drepte

 

Daca sprancenele tale sunt perfect drepte, inseamna ca esti o persoana logica, pragmatica si foarte rationala. Prietenii, familia, si sefii pot avea incredere in tine, si nu ezita sa apeleze la tine la nevoie.

 

#4 Sprancenele drepte indica si o fire bine organizata

 

Actionezi cu mult tact si esti deosebit de organizat, atat in chestiunile de serviciu cat si in viata de zi cu zi.

 

#5 Sprancenele mai arcuite la mijloc

 

Aceasta fizionomie denota spirit competitiv. Esti o persoana ambitioasa, si intruchipezi un bun supervizor sau om de afaceri.

 

 

#6 Sprancenele arcuite la mijloc indica si o fire muncitoare

 

 

Nu-ti place sa pierzi, asa ca faci tot ce iti sta in putere sa te realizezi si sa te afirmi, indiferent de sacrificiile pe care trebuie sa le faci. Ai grija ca firea ta axata pe detalii sa nu te traga inapoi, risti sa pierzi din vedere imaginea de ansamblu a lucrurilor.

 

#7 Sprancenele arcuite

 

Esti un individ calculat si intelept, iar prietenii si persoanele dragi apreciaza firea ta cerebrala. Iti temperezi adeseori entuziasmul abordand situatiile in mod logic si obiectiv. Sprancenele arcuite indica de asemenea un bun echilibru interior.

 

Tratezi toate aspectele vietii cu seriozitate si intr-o maniera responsabila, pastrand mereu simtul proportiei. Iti displac conjuncturile dramatice, certurile si disputele, asa ca incerci sa eviti astfel de situatii. Esti vazut ca fiind un prieten de nadejde si un colaborator demn de incredere.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.