"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Muschii gatului reactioneaza adeseori la stres, tensiune si frig.

 

Intepenirea gatului, in termeni medicali torticolis, este de obicei caracterizata prin durere si rigiditate la miscarea gatului. Contractura poate fi insotita de migrene, dureri de gat, dureri de umeri sau dureri de brate.

 

scapa repede de torticolis

 

 De regula, torticolisul apare pe fondul slabirii tonusului muscular ca urmare a posturii incorecte sau a lipsei de miscare.

 

Astazi, tot mai multe persoane se confrunta cu aceste probleme din cauza statului la calculator pe perioade indelungate de timp, ceea ce suprasolicita muschii din jurul articulatiilor gatului. Inclusiv condusul masinii sau folosirea telefoanelor mobile pe perioade lungi de timp pot cauza torticolis.

PUBLICITATE

 

Iti punem la dispozitie un videoclip care explica modul in care poti detensiona gatul intepenit in doar 10 secunde:

 

Trebuie doar sa ridici bratul in plan orizontal cu cotul indoit la 90 de grade pe axa verticala si sa plasezi un prosop sub umar. Mentine bratul in aceasta pozitie timp de 10 secunde si vei fi uimit de rezultate.

 

Urmareste materialul video pentru a vedea cat de eficient lucreaza trucul:


Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE