"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Negii virali apar adeseori la tineri. Cauza este Virusul Uman Papilloma ( HPV). In tratarea si prevenirea sa, un rol important este jucat de sistemul imunitar al unei persoane.

PUBLICITATE

Negii apar atunci cand pielea ta intra in contact cu virusul si provoaca o infectie. Este mai probabil ca negii sa apara in zone cu leziuni usoare, cum ar fi pielea zgariata sau unde exista taieturi, caci virusul poate patrunde in piele prin zgarieturi sau taieturi.

negii faciali si plantari pot fi vindecati si prin metode naturiste simple

PUBLICITATE

In vreme ce dermatologii nu cunosc inca motivul, exista persoane mai predispuse acestei boli decat altele. In plus, copiii dezvolta mai des negi decat adultii, pentru ca sistemul lor imunitar nu a capatat suficienta putere de aparare impotriva numeroaselor tipuri de HPV existente.

PUBLICITATE

Medicina traditionala a oferit o serie de cai de rezolvare a acestor probleme: coaja de lamaie in otet, ceapa rosie ( partile dinspre radacina), mucozitatea de la melc, creta etc.

Inainte de orice tratament conventional sunt sigura ca vei dori sa incerci remediul de mai jos!

PUBLICITATE

Negii de pe talpi pot fi extrem de agresivi si greu de indepartat prin vreo metoda.

PUBLICITATE

Foarte rar vei auzi de tratarea negilor cu coaja de ou. Am fost la fel de surprinsa sa observ impactul unui asemenea remediu, si mi-ar fi venit greu sa cred in eficacitatea lui, daca nu l-as fi testat chiar eu.

Negii pe care ii aveam pe talpa piciorului au disparut si nu au mai reaparut vreodata. La acea vreme aveam acces la oua proaspete din gospodarie, si am folosit – fireste- partea interioara a cojii. Este evident ca membrana interioara a cojii contine toate ingredientele necesare tratamentului. Incearca sa folosesti coaja ca pe un tratament de peeling, astfel incat ea sa intre in contact cu negii.

PUBLICITATE

Dupa doar 4 zile de tratament, problema va fi rezolvata.

PUBLICITATE

Se recomanda ca in timpul noptii, partea pielii care are negi sa fie infasurata cu membrana de ou. Poti folosi nylon, un tifon, o soseta, sau orice ai la indemana, care sa asigure compresia zonei respective. Asigura-te ca aplici tratamentul de cel putin o data pe zi, ba chiar mai des-atunci cand timpul iti permite.

Si nu uita: oua

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]