"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

 

1. Maseaza

 

Maseaza arca piciorului cu degetele mari, cu presiune, dar cu miscari ample si lente, dinspre calcai spre zona degetelor. Dupa un minut, schimba piciorul si repeta masajul si la celalalt.

 

cum sa scapi de durerile de calcaie

 

2. Intinderi la perete dimineata

 

Stai cu talpile goale si apasa cu bratele pe un perete, aplecandu-te inainte. Intinde piciorul stang; ar trebui sa ai o senzatie de intindere la nivelul calcaiului si piciorului. Pastreaza pozitia pentru 30 de secunde. Schimba cu piciorul si repeta miscarea.

 

3. Congeleaza si roteste

 

 

Congeleaza o sticla mica de apa. Acoper-o cu un prosop si pune-o pe arca talpii. Fa miscari de rotire timp de cinci minute, apoi schimba piciorul si repeta exercitiul.

 

Aceste trucuri ar trebui sa iti fie utile. Daca dupa doua saptamani nu ai obtinut nicio ameliorare, viziteaza un medic specialist.

 

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.