"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Cristian Iacov

Daca va luptati cu kilogramele in plus, ar trebui de azi inainte sa nu va mai faceti griji. In randurile care urmeaza veti citi cum o cititoare fidela a Secretelor a reusit sa slabeasca 8 kilograme in 15 zile printr-o metoda inedita, inventata chiar de ea.

PUBLICITATE

Este vorba despre Isabela V. 38 de ani din Bucuresti!

aceasta femeie a slabit incredibil de mult consumand pur si simplu apa pe stomacul gol dimineata

PUBLICITATE

” Totul a inceput in seara cand am fost invitata la o petrecere si am constatat ca rochia pe care mi-o cumparasem cu un an in urma, nu ma mai cuprindea. Mi-am zis ca trebuie sa iau atitudine, lucru ce s-a si intamplat.

PUBLICITATE

In urmatoarele zile m-am tot chinuit sa gasesc o dieta care sa mi se potriveasca si nu am gasit, intrucat sunt o gurmanda de felul meu si nu prea pot sa ma abtin de la mancare. Ceea ce mi s-a parut interesant a fost un fragment dintr-un articol de pe site-ul secretele.com, in care se spunea ca apa ajuta la arderea grasimilor, daca este consumata cum trebuie.

M-am hotarat sa incerc si eu numai ca am improvizat putin.

PUBLICITATE

Stim cu totii ca un pahar de rel=”nofollow” target=”_blank”>apa pe stomacul gol poate stimula digestia, insa mi-am pus intrebarea – cum ar fi daca as bea mai multa apa pe stomacul gol?

PUBLICITATE

Am inceput propria dieta in felul urmator:

In prima zi am baut un pahar de 250 de ml pe stomacul gol, iar in restul zilei am mancat normal.

PUBLICITATE

In cea de-a doua zi am dublat cantitatea – 2 pahare de apa pe stomacul gol, restul zilei ramanand neschimbat in ceea ce priveste alimentatia.

PUBLICITATE

A treia zi mi-am inceput-o cu 3 pahare de apa pe stomacul gol. Ce este drept, mi-a fost greu, intrucat mergeam foarte des la toaleta, insa nu am abandonat.

Ziua numarul 4 a fost deasemenea inceputa tot cu apa pe stomacul gol, insa de aceasta data 4 pahare de apa.

PUBLICITATE

Ideea a fost sa cresc acest consum de apa pana la limita maxima pe care mi-o accepta organismul meu.

PUBLICITATE

Am continuat aceasta metoda pana am ajuns la 8 pahare de apa pe stomacul gol, dupa care ziua imi decurgea normal in ceea

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]