"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × 3 =

9 + three =

Un articol de Maya

loading...

Aceasta problema de sanatate se manifesta in general la nivelul oaselor mainilor si picioarelor, dar si a altor parti ale corpului. Ea rezulta din raceli, folosirea in exces a medicamentelor, traume, alimentatia saraca dar si datorita prezentei unor germeni in interiorul articulatiilor. Se estimeaza ca aproximativ 60% din populatia Romaniei sufera de aceasta problema de sanatate. Cei mai multi dintre acestia sunt direct responsabili pentru aparitia reumatismului, fie ca nu au tratat problema in mod corespunzator fie ca nu au dat importanta la timpul potrivit.

 

Indiferent de cauze, aflati ca exista o metoda naturala si simpla de tratare a bolii. Remediul este la indemana oricui, este usor de urmat si va avea efecte uimitoare!

 

Iata despre ce este vorba:

Totul se face seara inainte de culcare!

 

1. Pune 3-4 litri de apa intr-o oala si incalzeste apa pana la punctul de fierbere. Adauga in aceasta apa 4-5 linguri de tarate de grau. Asteapta cateva minute, pana cand apa devine suportabila la atingere.

 

2. Toarna apa intr-un recipient incapator apoi introdu in aceasta apa calda piciorul sau mana care te doare. Ai grija sa scufunzi zona dureroasa in aceasta apa. Daca ti se pare prea putina apa, poti dubla cantitatea, concomitent cu cantitatea de tarate.Daca durerile sunt la umeri, poti sa adaugi aceasta apa in cada unde faci baie, numai ca trebuie sa faci amestecul mai concentrat.

 

3. Mentine zona dureroasa scufundata timp de 10 minute.

 

4. Dupa ce ai urmat aceasta procedura, ia o felie de ceapa si aplic-o pe zona dureroasa. Fixeaz-o cu un tifon sau cu o carpa, si las-o sa actioneze pe timpul noptii.

 

Te asigur ca utilizand acest procedeu, te vei trezi dimineata fara durerile cauzate de reumatism!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.