"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Folosirea bicarbonatului de sodiu pentru tratarea candidozelor este secretul reusitei!

Candida albicans este un agent patogen fungic care, in cantitati mici, intregeste flora intestinala a fiecaruia dintre noi. Ciuperca se intalneste, de regula, atat in cavitatea bucala si in gat, cat si in interiorul si in preajma organelor genitale.

In conditii normale, populatiile de candida din organism sunt slab definite numeric si sunt tinute sub control de functia imunitara. Pe fondul deficientelor imunitare, insa, ciuperca se inmulteste necontrolat, putand genera chiar probleme grave de sanatate.

trateaza candidoza imediat

Stilul de viata modern ne expune la un risc crescut de infectii cu candida, principalii factori favorizanti fiind stresul, dezechilibrele alimentare, folosirea contraceptivelor si administrarea gresita a unor medicamente.

In cultura indiana a preluat si extins aceste cunostinte. Printre aceste remedii se numara si bicarbonatul de sodiu, care in medicina alternativa indiana se foloseste inclusiv pentru tratarea cancerului.

Administrarea zilnica a bicarbonatului de sodiu pe post de remediu preventiv si curativ are o contributie uriasa la mentinerea sanatatii si vitalitatii corpului.

PUBLICITATE

Modul de folosire a bicarbonatului pentru tratarea candidozelor la barbati:

Prepara doua solutii in 2 cutii de iaurt goale, separate. Pune apa si doua lingurite de bicarbonat de sodiu in prima cutie, iar in cealalta pune apa si sare de himalaya. Scufunda organul sexual in primul recipient si mentine-l timp de 1 minut, apoi in celalalt timp de cateva secunde. Repeta procedura de 3 ori pe zi.

La femei, se recomanda clatirea organului genital cu o solutie alcatuita din: 3 litri de apa calduta si 5 linguri de bicarbonat. Se toarna amestecul intr-un lighean si se fac spalaturi de 3 ori pe zi.

Rezultatele se fac remarcate rapid!

Acum ca te-ai familiarizat cu modul adecvat de folosire a bicarbonatului in lupta cu candidoza, poti incepe sa pui in aplicare metodele descrise mai sus incepand de maine.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE