"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 + 14 =

11 + 15 =

Un articol de Calin Petru Barbulescu

loading...

Fiecare semn zodiacal are proprii factori declansatori de stres, dar si o metoda eficienta de a se relaxa. Cu totii ne lovim zi de zi de stres, fie la locul de munca, fie in chestiunile financiare, familiale sau de sanatate.

 

Lumea moderna ne expune unui numar urias de stimuli de stres. Unele persoane se resimt mai mult decat altele atunci cand se confrunta cu situatii stresante si, la fel, unele persoane mai norocoase au parte de mai putin stres decat altele. Acest lucru sta scris si in zodiac, astfel ca, de exemplu, un Rac reactioneaza la cu totul alti factori de stres decat un Sagetator.

 

Pentru a putea gestiona mai bine problemele cotidiene si a fi mai sanatosi, fiecare dintre noi are nevoie de un set de tehnici eficiente pentru combaterea stresului, precum si de informatii mai aprofundate privind factorii de stres la care suntem foarte sensibili.

 

IATA CELE MAI EFICIENTE TEHNICI DE REDUCERE A STRESULUI PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

 

redu stresul in functie de zodie

 

BERBEC, 21 MARTIE – 19 APRILIE

 

Berbecii se avanta cu aplomb in problemele de peste zi, si rareori isi acorda putin ragaz pentru a se relaxa sau pentru a trai si micile bucurii ale vietii. Berbecii se pot epuiza foarte repede daca nu aloca timp si pentru relaxare si recuperare dupa munca. Desi dispun de multa energie, care ii ajuta sa traverseze cu brio chiar si o saptamana foarte incarcata, atunci cand energia li se epuizeaza, nativii dezarmeaza si isi reproseaza lipsa de eficienta din teama de a nu dezamagi. Berbecii tind sa se arunce cu capul inainte in toate problemele vietii, dar trebuie sa-si aduca aminte sa se mai si retraga din cand in cand pentru a se autoconserva. Fixeaza-ti o zi din saptamana in care pur si simplu sa nu faci nimic. Profita de acest ragaz pentru a-ti reincarca bateriile si pentru a te bucura si de lucrurile pe care esti mereu nevoit sa le treci pe planul secund.

 

TAUR, 20 APRILIE – 20 MAI

 

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.