"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Inainte de a citi acest articol, tinem sa iti atragem atentia ca informatiile prezentate nu au legatura cu semnele zodiacale. Precizarile se refera strict la lunile anului si descriu modul in care acestea se reflecta asupra personalitatii si trasaturilor tale.

 

Cu totii ne ghidam dupa semnele zodiacale, dupa semnificatia si influenta lor asupra vietii noastre cotidiene, dar putini dintre noi realizam cat de multe detalii ne furnizeaza despre personalitate luna de nastere.

 

Luna nasterii spune multe despre tine, tot ce trebuie sa faci este sa te descoperi in randurile de mai jos:

PUBLICITATE

 

luna in care esti nascut divulga detalii interesante despre personalitate

 

IANUARIE

 

Persoanele nascute in aceasta luna sunt incapatanate, au o vointa puternica si nu accepta ca cineva sa le spuna cum sa-si traiasca viata. Incapatanarea si determinarea de care dau dovada le transforma in lideri desavarsiti. Aceste persoane sunt foarte muncitoare si au inclinatie catre profesiile ce implica predarea de cunostinte. Intotdeauna spun lucrurilor pe nume.

 

FEBRUARIE

 

Aceste persoane sunt foarte comunicative si adora compania partenerilor de discutie inteligenti. Sunt deosebit de creative si le place sa calatoreasca mult, aflandu-se mai mereu in miscare. Firea lor aventuroasa le face sa tresalte de bucurie ori de cate ori se iveste cate o ocazie de a porni intr-o excursie sau intr-o vacanta pentru a explora un loc nou si a trai o noua experienta departe de casa. Sunt firi sociabile, inconjurandu-se de persoane entuziaste, receptive si fanteziste, asemenea lor. Sunt oneste si loiale, atat fata de prieteni, cat si fata de partenerii de viata.

 

MARTIE

 

Persoanele nascute in aceasta luna sunt introvertite si taciturne, dar foarte imaginative si creative. Tanjesc adeseori dupa clipe de singuratate si intimitate. Sunt mari iubitoare de arta si adeseori ajung sa se exprime bine prin intermediul ei. Sunt persoane blande, calde si altruiste, dar prefera sa tina pentru ei anumite laturi ale personalitatii lor si ale vietii lor private. Nu se simt in largul lor in locuri agitate si aglomerate, dar adora micile oaze de pace si de liniste.

 

APRILIE

 

Aceste persoane detesta sa primeasca ordine. Prefera sa isi aleaga singure calea de urmat, si adeseori tintesc catre pozitia de lider. Se bucura atunci cand se afla in centrul atentiei si sunt foarte aventuroase, fiind mereu in cautare de adrenalina. Desi uneori pot deveni exagerat de vocale si risca sa jigneasca, sunt persoane deschise care spun lucrurilor pe nume. Rareori planuiesc lucrurile dinainte, asa ca ajung de multe ori sa actioneze in mod pripit.

 

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE