"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Muraturile sunt mereu binevenite ca garnitura pentru diferite preparate culinare, si multi oameni le adora pur si simplu. Sunt excelente pentru prepararea sandvisurilor si a salatelor, dar pot fi consumate chiar ca atare, pe post de gustare.

Insa nu doar muraturile sunt gustoase, si sanatoase, ci si zeama lor.

Vezi mai jos de ce!

zeama de la muraturi este foarte benefica pentru sanatate

CONSUMUL DUPA SEDINTELE DE MISCARE

Zeama de la muraturi este bogata in electroliti si poate fi consumata ca atare pentru a sprijini recuperarea si regenerarea corpului dupa antrenamentele fizice solicitante, sau oricare alte activitati fizice.

INLOCUITOR PENTRU OTET

Zeama de la muraturi poate fi utilizata in loc de otet pentru condimentarea salatelor de cartofi, a salatelor verzi, etc. In combinatie cu iaurt, poate fi folosita la prepararea de sosuri pentru salate sau pentru marinarea preparatelor din carne.

Turnata peste ceapa, zeama de la muraturi inmoaie gustul aspru al acestei legume, dand un plus de savoare salatelor vegetariene.

COCTEILURI

Zeama de la muraturi poate fi folosita inclusiv pentru prepararea de cocteiluri savuroase! Poate inlocui uleiul de masline din bauturi precum Martini-ul sec sau poate fi combinata cu whiskey. In plus, zeama de la muraturi reprezinta un remediu deosebit de eficient pentru mahmureala.

PUBLICITATE

/>

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...