"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × 1 =

nine − nine =

Un articol de Calin Petru Barbulescu

loading...

In era tehnologiei moderne, wi-fiul este omniprezent. El reprezinta metoda revolutionara de conectare la internet a mai multor dispozitive, fara cabluri.

 

Cel mai important beneficiu al acestei tehnologii este evidentiat prin telefoanele mobile, insa companiile producatoare primesc instructiuni precise despre cum sa nu le faca daunatoare sanatatii.

 

Pentru a ne conecta online, aparatele noastre ca tabletele, laptopurile sau telefoanele folosesc routere. Un astfel de dispozitiv emite unde electromagnetice, cunoscute ca semnale WLAN, care pot fi extrem de periculoase. Adevarul este ca ignoram acest aspect din necunoastere sau din lipsa unor informatii concludente. Dar e dovedit- aceste semnale ne afecteaza corpul.

undele emise de dispozitivele wi-fi au efecte nocive asupra organismului

Agentia pentru Sanatate din Marea Britanie a facut un studiu prin care a dovedit ca routerele au efecte negative asupra cresterii plantelor si asupra oamenilor.

 

Aici puteti gasi mai multe informatii despre cat de periculos este si cum plantele nu se dezvolta in preajma wi-fiului.

 

Consecintele expunerii la Wi-fi:

 

– frecventa durerilor de cap;

– oboseala cronica;

– probleme de somn;

– dureri in urechi;

– lipsa concentrarii.

 

Trebuie sa recunoastem ca nu putem trai fara tehnologie. Fiind constienti de acest lucru, ce ne ramane de facut este sa invatam sa ne protejam de efectele ei negative. Va prezentam cateva metode prin care sa fiti mai precauti cand folositi un router si macar sa nu va mai expuneti atat undelor pe care le emite:

 

– inchide wi-fiul daca nu il folositi;

– inainte de culcare, asigurati-va ca ati inchis toate programele wi-fi;

– evitati sa puneti routerul in dormitor sau in bucatarie;

– inlocuiti telefoanele fara fir din casa cu unele clasice, cu cablu.

 

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.