"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × two =

10 + 8 =

Un articol de Maya

Nu doar in timpul primaverii si verii trebuie sa ai picioare frumoase si fine; trebuie sa iti ingrijesti picioarele in mod constant, nu sa ascunzi afectiunile lor.

In acest articol iti vom prezenta un remediu natural, usor si eficient in acelasi timp. Este o noua abordare prin care sa obtii picioarele mult dorite, fara a apela la tratamente cosmetice scumpe.

bicarbonatul de sodiu are proprietati emoliente si exfoliante

Bicarbonat de sodiu pentru picioare catifelate!


Vei avea nevoie de:

Burete fin/ piatra ponce/ perie

3 linguri de bicarbonat de sodiu

4-5 litri de apa calda

Ulei de lavanda ( optional)

Recipient in care sa iti incapa picioarele

Instructiuni:

Mai intai, pune bicarbonatul si apa in recipient si amesteca pana cand praful este dizolvat. Cateva picaturi de ulei esential, de exemplu ulei de lavanda, vor ajuta picioarele sa se relaxeze dupa o zi obositoare de munca.

Dupa 20 de minute de stat in apa, foloseste un burete, piatra ponce sau o perie si freacat in zona talpii. Dupa ce ai terminat, da-ti picioarele cu glicerina si apoi inveleste-le cu ceva. Pune si ceva umed, ca sa pastrezi umezeala.

Pentru rezultate si mai bune, ar trebui sa dormi cu picioarele invelite, si sa aplici tratamentul 5 pana la 7 zile. Apoi trebuie sa faci o pauza de 7 zile. Diferentele sunt sesizabile dupa prima aplicare, iar dupa 3 saptamani, vei avea picioarele mult dorite: netede, moi si catifelate.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.