"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Punctul San Yin Jiao reprezinta un loc important al corpului, in medicina traditionala chinezeasca, sau mai bine zis, in acupunctura. El se afla pe partea interioara a tibiei, la ambele picioare.

PUBLICITATE

In general, femeile sunt mult mai predispuse la stres, oboseala cronica si lipsa somnului, asadar masarea punctului in cauza le va fi in principal benefica lor, pentru ca le va face sa arate mult mai bine.

presopunctura si masajul terapeutic sunt metode eficiente de tratament al durerilor

PUBLICITATE

Beneficii ale masajului:

PUBLICITATE

Elasticitatea pielii

Masajul stimuleaza splina, fapt care ajuta la elasticitatea si sanatatea pielii.

PUBLICITATE

Dorinta sexuala

PUBLICITATE

Masajul San Yin Jiao va rezolva problemele hormonale, te va ajuta sa iti imbunatatesti apetitul sexual si sa iti redobandesti senzualitatea.

Stabilizarea tractului gastrointestinal

PUBLICITATE

Prin aceasta tehnica pot fi rezolvate problemele de balonare si flatulenta dar si problemele digestive.

PUBLICITATE

Activarea ovarelor si a uterului

Aceasta metoda stimuleaza activitatea ovarelor si a uterului, asa ca le poate fi utila femeilor care incearca sa ramana insarcinate.

PUBLICITATE

Reglarea ciclului menstrual

PUBLICITATE

Masarea punctului San Yin Jiao poate contribui la reglarea ciclului menstrual, precum si la alinarea durerilor cauzate de menstruatie.

San Yin Jiao- procedura de masaj

PUBLICITATE

In primul rand, trebuie sa gasesti acest punct pe corpul tau. Localizarea corecta a sa este esentiala pentru a sti de unde sa incepi masajul. Pune patru degete deasupra gleznei, pe partea interioara a piciorului. Punctul ar trebuie sa fie in dreptul degetului aratator. Apasa cu putere zona din jurul tibiei timp de 30 de secunde, apoi maseaza-l usor cateva minute. Poti masa ambele picioare deodata.

PUBLICITATE

Durata recomandata a unei astfel de terapii este de aproximativ 5 minute, in orice moment al zilei, desi indicat ar fi sa se intample seara.

Pentru a obtine rezultatele scontate, repeta procedura in fiecare zi,  timp de cel putin o luna de zile!

PUBLICITATE

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]