"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Sarutul e ceva minunat, schimbul de endorfine nu numai ca iti induce o stare de bine si iti imbunatateste dispozitia, ci chiar contribuie la intarirea sanatatii corpului.

PUBLICITATE

Toate bune si frumoase, dar sunt si cazuri cand experienta sarutului poate fi una dezamagitoare, daca nu chiar neplacuta. 

Haide sa vedem impreuna ce greseli trebuie sa eviti atunci cand saruti.

PUBLICITATE

sarutul determina secretarea de endorfine, hormoni ai placerii

PUBLICITATE

Acestea sunt motivele pentru care am tinut neaparat sa iti atrag atentia!

Iata cele mai cunoscute beneficii ale sarutului:

PUBLICITATE

1.Creste doza de „hormoni ai fericirii”

PUBLICITATE

2.Reprezinta un barometru al compatibilitatii sexuale

3.Ajuta la selectarea unui partener/unei partenere potrivite (lucrurile nu se rezuma aici doar la compatibilitatea sexuala)

PUBLICITATE

4.Are efecte de relaxare

PUBLICITATE

Pe langa beneficiile pe care sunt sigur ca le stiai, iata si beneficiile descoperite de cercetatori, beneficii despre care sunt sigur ca nu stiai:

PUBLICITATE

1.Ajuta la reducerea tensiunii arteriale

2.Calmeaza crampele musculare si migrenele

PUBLICITATE

3.Previne si combate cariile

PUBLICITATE

4.Arde caloriile

5.Creste stima de sine

PUBLICITATE

6.Poate asigura chiar si un lifting facial, prin modelarea gatului si a maxilarului

PUBLICITATE

7.Creste imunitatea

Asadar, cu toate aceste beneficii minunate, mai e de mirare ca sarutul a devenit un subiect de studiu pentru oamenii de stiinta?

PUBLICITATE

Potrivit videoclipului de mai jos, 59% dintre adolescenti si tineri au raportat ca atractia initiala „s-a incheiat brusc dupa un sarut dezamagitor”. 

PUBLICITATE

Dar pot sa pun pariu ca lucrurile ar fi stat cu totul altfel daca ar fi urmat instructiunile prezentate in acest videoclip! Vizionare placuta!


PUBLICITATE

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]