"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Este dovedit stiintific faptul ca sucul de usturoi previne caderea parului. Acesta este si motivul pentru care se foloseste tot mai des la prepararea sampoanelor si a tonicelor pentru par.

Pe post de remediu, usturoiul s-a dovedit eficient in tratamentul multor boli. Stimuleaza circulatia sangelui, actioneaza ca un antiseptic si, pe langa aceste efecte, stimuleaza cresterea parului.

proprietatile usturoiului il recomanda inclusiv ca remediu impotriva caderii parului

La barbati, chelia debuteaza cu rarirea parului in regiunea frontala si mediana a capului, generand o problema estetica vizibila. Femeile, in schimb, incep sa-si piarda parul mai ales in zona crestetului capului. La femei, problemele nu devin vizibile decat dupa o rarire a parului cu aproximativ 20-30 la suta.

Cum poti folosi sucul de usturoi pentru a preveni caderea parului?

Piseaza sau rade fin un catel de usturoi. Colecteaza sucul rezultat si aplica-l pe zonele cu probleme sau pe toata pielea capului. Lasa sucul sa actioneze timp de o ora inainte de a te spala pe cap cu sampon.

Singurul inconvenient al usturoiului este mirosul sau puternic. Avand in vedere, insa, eficienta lui, merita sa treci cu vederea acest aspect.

PUBLICITATE

Apeleaza la acest procedeu de 2 ori pe saptamana. Dupa o luna de tratament vei observa aparitia de noi fire de par.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE