"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Cu totii avem riduri, pliuri, si pete pigmentare pe piele. Sunt consecinte normale ale procesului natural de imbatranire, pe care, din pacate, trebuie sa invatam sa le luam ca atare. Dar stiai ca ridurile pot dezvalui multe alte lucruri pe langa varsta biologica? Asa cum culoarea ochilor poate furniza detalii ascunse despre personalitatea unei persoane, ridurile dezvaluie, si ele, multe amanunte captivante despre trupurile noastre si despre sanatatea noastra.

Potrivit expertilor in cartografierea fetei, chipul este strans legat de functiile interne ale organismului. Prin pliurile si cutele de pe fata si dimprejurul ochilor, corpul iti semnaleaza neregulile din interior. Indiciile furnizate pot fi deosebit de relevante.

Iata cum le poti interpreta, potrivit practicilor Ayurveda, traditia antica indiana de vindecare!

ridurile si semnele de pe fata iti indica bolile de care suferi

Cutele orizontale de pe frunte – aceste pliuri sunt de multe ori cunoscute sub numele de „riduri de stres”, pentru ca atunci cand suntem stresati sau ingrijorati avem tendinta de a ne incrunta. Aceste semne de pe piele pot indica inclusiv probleme de retentie a lichidelor, hiperglicemie sau niveluri crescute de grasimi.

Cuta verticala in dreapta zonei dintre sprancene – acest pliu poate indica o sensibilitate la ficat.

Cuta verticala in stanga zonei dintre sprancene – acest pliu poate indica o sensibilitate a splinei.

Adancitura orizontala pe varful nasului – poate indica o susceptibilitate crescuta la alergii, sau un libidou scazut.

Laba gastii – aceste riduri fine, care pornesc din coltul ochiului si radiaza catre exterior, pot semnala probleme de vedere care te determina sa tii mereu ochii intredeschisi (miopie), ca si cum lumina ar fi foarte puternica si ai incerca sa-ti protejezi ochii inchizand partial pleoapele. Pot indica, de asemenea, un deficit hepatic.

PUBLICITATE

Pungi sau cercuri intunecate sub ochi – pungile de sub ochi sunt un semn al retentiei de apa si pot indica probleme renale. Cercurile intunecate pot indica o circulatie proasta.

Piele sensibila si moale in mijlocul obrajilor – poate fi un semn de congestie a sinusurilor, sau poate indica probleme de digestie.

Roseata varfului nasului – la fel ca in cazul acneei din aceasta zona, roseata varfului nasului poate semnala probleme cardiace. Posibil ca functia inimii sa fie suprasolicitata.

Cuta verticala sapata catre coltul gurii – acest

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE