"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Am invatat deja sa analizam degetul mic, degetul aratator, si amprentele digitale, asa ca acum vom arunca o privire asupra degetului mare. Raportul dintre segmentul inferior, care porneste de la radacina incheieturii mainii, si cel superior, ascunde o serie de trasaturi de personalitate.

Haide sa vedem impreuna ce ne dezvaluie lungimea degetului mare!

lungimea degetului mare indica detalii interesante despre tine si modul tau de aborda relatiile

A. Prima jumatate a degetului este mai lunga decat a doua:

Esti o persoana fidela si pasionala. Cand te indragostesti de cineva iubesti acea persoana nebuneste, uneori pana la pragul obsesiei. Toate celelalte lucruri precum serviciul sau studiul trec pe locul secund. Stai ca pe ace daca partenerul/partenera raspunde cu intarziere la mesaje sau nu te contacteaza atat de des pe cat ti-ai dori, si nu poti rezista tentatiei de a-l/o suna pana ce iti raspunde. Ai grija, aceasta forma de dragoste poate deveni coplesitoare pentru partener(a).

B. Prima jumatate a degetului este egala cu cea de-a doua:

Iti place sa planifici totul dinainte si sa pui la punct toate detaliile inainte de a trece la actiune, ceea ce te ajuta sa iti atingi mai toate obiectivele pe care ti le propui. Esti calm(a) si relaxat(a), in orice situatie. La fel se intampla si in relatiile de iubire. Analizezi propriile sentimente si pe cele ale partenerului/partenerei in mod obiectiv. Nu te lasi purtat(a) de sentimente si emotii. Dar aceasta atitudine deosebit de calma te face sa abordezi relatiile sentimentale cu pasi marunti, uneori chiar prea marunti, astfel incat partenerul/partenera ta poate deveni confuz(a) cu privire la sentimentele si intentiile tale.

C. A doua jumatate a degetului este mai lunga decat prima:

Investesti si inspiri mereu incredere. Posezi, de asemenea, un simt al observatiei foarte ascutit. Analizezi atent lucrurile si nu te pripesti cu deciziile. La fel se intampla si in dragoste. Chiar daca nutresti o pasiune pentru cineva, nu lasi ca sentimentele sa transpara. Acest lucru te poate costa, poti sa ratezi sanse importante daca nu te deschizi indeajuns fata de persoana iubita.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE