"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen − 12 =

five + 4 =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Oricine se poate lovi la un moment dat de o astfel de situatie, asa ca este bine sa stii cum sa actionezi pe moment.

aceasta metoda previne asfixierea cu resturi alimentare aspirate accidental


Copiii sunt instruiti mereu si, uneori, supravegheati sa manance incet alimentele solide si bomboanele. Noi, adultii, suntem ceva mai atenti doar atunci cand mancam peste sau alte feluri de carne care contin oase mici.

Dar pericolul de inecare nu se rezuma doar la aceste alimente. Este de-ajuns ca o inghititura sa nu alunece cum trebuie sau sa fie aspirata in trahee ca viata sa ne fie pusa in pericol. Asfixierea cu resturi alimentare poate avea consecinte mortale daca nu se intervine in mod corespunzator si prompt.

Urmareste materialul video si analizeaza cu atentie cum trebuie sa procedezi in astfel de cazuri.

Poti interveni atat pentru cei din jur, cat si pentru tine!


Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.