"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Citeste mai jos semnificatiile pentru trei tipuri diferite de linii.

Vei ramane surprins de rezultat!

chiromantia releva detalii interesante despre viata, sanatate si dragoste

1. Daca liniile din palme sunt la acelasi nivel!

Inseamna ca esti o persoana sensibila, amabila, cu bun simt, careia nu ii plac lucrurile facute cu rapiditate. Te vei casatori cu cineva care va fi acceptat de toti cei din jurul tau.

2. Daca linia palmei drepte este mai ridicata decat cea a palmei stangi!

Asta inseamna ca esti o persoana cu lipici la oamenii mai in varsta. Este posibil chiar sa te casatoresti cu o astfel de persoana. Esti un om extrem de agil, care ii citeste cu usurinta pe cei din jur si care percepe foarte usor ce se intampla cu adevarat in preajma sa. Nu prea iti pasa de parerea celor din jur.

3. Daca linia palmei stangi este mai ridicata decat cea a palmei drepte! 

Atunci esti o persoana agresiva, careia ii plac provocarile, care tanjeste dupa o dragoste aprinsa, pasionala. E posibil sa te casatoresti cu un stundent sau cu un strain. Persoanele din aceasta categorie sunt femei si barbati atragatori.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...