"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × four =

two + 12 =

Un articol de Maya

loading...

Anumiti oameni se aseamana foarte mult cu vampirii. Ce sunt ei de fapt si de ce sunt asa?

 

Acestia nu sunt fiinte umane; au doar forma sau aspect uman, nimic mai mult. Ei reprezinta incarnari ale unor fiinte care populeaza o lume paralela cu cea fizica, traind in planul pe care noi il denumim „lumea vitala”.

 

Este o lume a tuturor dorintelor, impulsurilor, ravnei, a actelor de violenta, de lacomie si de viclenie, precum si a ignorantei; dar aceasta lume inglobeaza si toate dinamismele lumii noastre fizice, ingloband toate energiile si puterile ei vitale. Fiintele acestei lumi au, prin natura lor, puterea stranie de a influenta in mod direct lumea materiala, fiind capabile sa isi exercite controlul asupra noastra intr-o maniera sinistra.

 

vampirii de energie nu sunt entitati mistice, ci oameni care ne impovareaza cu energie negativa

Unele dintre aceste fiinte sunt alcatuite din ramasitele trupurilor omenesti care dainuiesc dupa moarte in dimensiunea vitala din vecinatatea planului terestru. Dorintele si, uneori, nevoile persoanelor decedate inca plutesc in acea dimensiune si persista chiar si dupa descompunerea corpului fizic; de multe ori, acestea sunt impinse de impulsul de a se manifesta si de a-si satisface nevoile si dorintele, consecinta fiind nasterea acestor creaturi ale lumii vitale. Dar acestea sunt fiinte minore si, in cazul in care devin cu adevarat apasatoare pentru noi, exista moduri in care ne putem debarasa de ele.

 

Mai sunt, insa, si alte fiinte, mult mai periculoase, care nu au avut niciodata forma umana; nu au fost niciodata nascute intr-un corp uman deoarece, adeseori, refuza aceasta nastere, considerand-o o forma de sclavie sub stapanirea materiei. Astfel, ele prefera sa ramana in propria lor lume, puternice, uneltitoare si malefice, pentru a putea controla fiintele pamantesti din sfera lor. Desi nu accepta sa se nasca pe pamant, aceste fiinte cauta contactul cu lumea fizica, insa fara sa fie constranse de legile terestre.

 

Abordarea lor consta, in primul rand, in incercarea de a influenta de la distanta viata oamenilor; apoi intra treptat in sfera lor pana ce, intr-un final, pot reusi chiar sa puna complet stapanire pe victimele vizate, preluand controlul spiritului si personalitatii persoanelor acaparate. Atunci cand poseda un trup pamantesc, aceste creaturi capata aspect uman, dar nu au o fire omeneasca. Obiceiul lor este sa paraziteze si sa soarba forta vitala omeneasca; ele ataca si capteaza energie vitala din orice sursa pe care pun stapanire, hranindu-se cu ea. Daca intra in sfera ta, devii brusc coplesit de depresie si epuizare fizica si psihica; daca te afli in preajma lor timp indelungat, iarasi, te imbolnavesti; contactul neintrerupt cu o astfel de fiinta poate sa iti curme viata.

 

Dar cum poti sa alungi astfel de creaturi din mediul tau odata ce se infiripa acolo?

 

Puterea vitala intrupata in aceste fiinte este de alcatuinta materiala si are efect doar pe distante scurte. De regula, daca nu locuiesc in aceeasi casa cu tine, sau daca nu se afla chiar in preajma ta, nu intri in raza lor de influenta.

 

Dar daca deschizi un anumit canal de conexiune sau de comunicare, prin scrisori, de exemplu, atunci devine posibil un schimb de forte, si devii vulnerabil la influenta lor chiar si de la distante mult mai mari.
Cel mai intelept mod de a te feri de aceste fiinte este sa tai toate legaturile posibile cu ele – cu exceptia cazurilor in care esti un initiat al practicilor oculte si detii puterea necesara de a te proteja de ele – dar, chiar si atunci, orice pas in directia lor este periculos. Ideea ca le-ai putea transforma, sau converti cumva, este doar o iluzie; este imposibil acest lucru, intrucat ele pur si simplu nu doresc aceasta transformare. Bariera impusa de ele face ca toate eforturile tale in acest sens sa fie complet inutile.

 

Atunci cand ocupa un trup uman, aceste fiinte nu sunt pe deplin constiente de adevarata lor esenta. Cateodata, pot avea un sentiment de instrainare de firea umana, dar detasarea este perceputa foarte slab. In schimb, exista si cazuri izolate in care aceste fiinte sunt pe deplin constiente; nu numai ca stiu ca sunt diferite de ceilalti oameni, ci si cunosc exact ce sunt, actionand in virtutea acestei cunoasteri si urmarind sa isi indeplineasca scopurile cu orice pret. Fiintele lumii vitale sunt puternice prin definitie; atunci cand puterile lor sunt sprijinite si de cunoastere, ele devin de doua ori mai periculoase.

 

Aceste fiinte nu pot fi nici ajutate, nici imblanzite; cel mai bine este sa eviti cu orice pret contactul cu ele sau, daca detii puterile necesare, sa le alungi si sa le infrangi. Daca intri in contact cu ele fara voia ta, fereste-te de capcanele pe care ti le pot intinde. Atunci cand se manifesta pe plan fizic, aceste fiinte vitale detin puteri hipnotice foarte intense, intrucat nucleul constiintei lor rezida in lumea vitala, si nu in cea materiala, puterile lor nefiind voalate sau diminuate de trecerea prin filtrul constiintei materiale a fiintelor umane.”

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.