"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × one =

twelve + thirteen =

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Tocmai prepari felul tau preferat de mancare, iar la final pui piperul care iti starneste senzatia binecunoscuta dinaintea unui stranut. Nasul te mananca, ochii iti sunt inlacrimati si deodata stranuti cu putere.

Stranutul poate atinge o viteza de 160 de km/h si nu trebuie prevenit sau oprit niciodata, intrucat reprezinta un proces de purificare a organismului.Daca il opresti, e posibil sa iti boicotezi sanatatea!

abtinerea de la stranut poate cauza ruperea vaselor sanguine oculare

Aminteste-ti ca de fiecare data cand incerci sa previi stranutul, care are o viteza mare si incearca sa elimine ceva din corpul tau, daca opresti aceasta presiune pe care o presupune, este posibil ca ea sa ajunga in alta parte a corpului.

Presiunea prevenita este trimisa catre ureche si, de obicei poate provoca ruptura de timpan, pierderea auzului sau ameteala.

Printre altele, aceasta presiune poate distruge vasele capilare ale ochilor.

Exista si alte consecinte mult mai grave, insa si mult mai rare.

Asadar, data viitoare cand iti vine sa stranuti, nu ezita si stranuta cu toata puterea, nici nu banuiesti ce bine ii vei face organismului!

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.