"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Foarte multe persoane se straduiesc sa curete urmele de calcar de pe robineti sau de pe suprafetele din baie sau bucatarie.

 

Cei mai multi cred ca pentru asta e nevoie de produse chimice puternice. Exista insa o metoda mai simpla, mai eficienta si mai accesibila financiar pentru indepartarea acestor pete.

 

Descopera mai jos cum sa procedezi!

 

otetul de mere curata excelent suprafetele din inox

Aceasta este cea mai rapida, usoara si naturala metoda de a indeparta calcarul de pe robineti dar si de pe suprafetele de portelan. Ea presupune un efort minim, asa ca incearc-o data viitoare cand faci curat in casa.

 

– Pune un recipient in chiuveta, in care trebuie sa torni 500 de ml de otet de mere;

 

– Ia o carpa si inmoaie-o in acel otet;

 

– Suprafetele pe care doresti sa le cureti trebuie sa fie foarte bine uscate inainte de aplicarea carpei;

 

– Acopera suprafetele acaparate de calcar cu acea carpa inmuiata si apasa ferm ;

 

– Las-o sa actioneze pentru o ora!

 

Dupa ce timpul s-a scurs, ia carpa de pe locul respectiv si, cu un burete, freaca suprafata care a stat sub carpa pentru a indeparta calcarul. Vei vedea ca aceasta se va curata foarte usor. Vei remarca de asemenea si modul in care suprafata va deveni de indata stralucitoare.

 

Te asigur ca dupa ce vei folosi aceasta metoda, nu vei mai folosi niciodata substante chimice pentru a scapa de calcar!

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.