"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 − 16 =

3 + 3 =

Un articol de Calin Petru Barbulescu

loading...

De departe cel mai bun remediu natural impotriva otitelor si a durerilor de urechi consta in folosirea sosetelor cu sare!

De mult timp asteptam sa postez lucrurile pe care ti le dezvalui aici! Cel putin o data pe saptamana le recomand pacientilor sa foloseasca sosete cu sare (fie pentru ei, fie pentru copiii lor). Si toata lumea se intoarce pentru a-mi multumi si a-mi spune ca metoda a facut minuni!

sosetele umplute cu orez grabesc vindecarea infectiilor urechilor

Suntem in sezonul racelilor, al gripelor si al durerilor de urechi, asa ca m-am gandit ca este cel mai potrivit moment pentru a vorbi despre aceasta modalitate naturala de a le trata.

In opinia mea, cei mai buni pasi de urmat in cazul infectiilor urechilor sunt:

1. Nu incerca sa scazi febra – organismul creste temperatura pentru a omori bacteriile. Daca reducem temperatura, interferam cu mecanismul natural de aparare al organismului si riscam sa prelungim durata infectiilor. Fa asta doar daca temperatura corporala creste ingrijorator de mult (de la 38.5 in sus)!

2. Foloseste o soseta cu sare pentru calmarea simptomelor si sprijinirea procesului de vindecare.

METODA SOSETELOR CU SARE:

O soseta cu sare nu este nimic altceva decat o soseta alba din bumbac umpluta cu sare de mare grunjoasa. Soseta se incalzeste si se pune pe urechea afectata pentru a ameliora simptomele.

Daca ar fi sa intram in detalii stiintifice, ti-as vorbi despre proprietatile curative ale mineralelor din sare, sau despre cum sarea retine caldura atat de bine incat produce schimbari de presiune in ureche… Dar consider ca e mult mai distractiv sa-ti spun doar magia remediului!!! Cu totii avem nevoie de putina magie din cand in cand in viata, cu atat mai mult cand vine vorba de sanatatea noastra sau a copiilor nostri.

Intai ai nevoie de o soseta curata de culoare alba. Nu folosi in niciun caz sosete colorate; nu trebuie sa existe nici macar o dunga de culoare! Colorantii din fibrele textile sunt inflamabili si se topesc la incalzirea sosetei. Nu risca acest lucru!
Apoi ai nevoie de o cana sau o cana si jumatate de sare de mare grunjoasa. Trebuie sa fie grunjoasa, altfel se va imbiba in soseta … si trebuie sa fie sare de mare –

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.