"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 + 5 =

5 × 1 =

Un articol de Calin Petru Barbulescu

loading...

Combinatia de lamaie si bicarbonat de sodiu are un efect de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia! De ce este tinut secret acest lucru?

Fiind pe deplin constiente de proprietatile puternice ale lamaiei, anumite organizatii mondiale ascund aceste informatii de publicul larg, intrucat divulgarea adevarului le-ar dauna propriilor interese.

Iata motivul pentru care iti recomandam sa dai informatia mai departe. Contine informatii pretioase care pot salva vieti!

bicarbonatul de sodiu cu lamaie are proprietati sanatoase nebanuite

Ai idee care este numarul actual de decese cauzate de mentinerea acestui lucru secret de catre marile corporatii?

Mai multe studii au confirmat proprietatile anticancerigene ale lamaii. Lamaia este un ingredient deosebit de puternic in tratarea chisturilor si a tumorilor.

Lamaia are intr-adevar puterea de a vindeca bolile de cancer, si si-a dovedit eficienta in testele efectuate asupra mai multor forme ale bolii. Adaugarea bicarbonatului de sodiu potenteaza efectele lamaii, intrucat contribuie la reglarea pH-ului din organism.

Lamaia detine inclusiv efecte antimicrobiene puternice, fiind eficienta in tratarea infectiilor bacteriene si fungice. Omoara parazitii intestinali si regleaza tensiunea arteriala. Lamaia este benefica si pentru sistemul nervos, fiind un antidepresiv puternic, reducand stresul, anxietatea si starile de agitatie.

Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din lume sustine ca 20 de experimente de laborator, desfasurate din 1970 si pana in prezent, au demonstrat ca:

Lamaia distruge celulele canceroase caracteristice pentru 12 tipuri de cancer. Previne metastazarea celulelor canceroase si este de 10.000 mai puternica decat medicamentul Adriamicina, chimioterapia si narcoticele.

Si mai interesant este faptul ca o combinatie de extract de lamaie si bicarbonat de sodiu distruge exclusiv celulele canceroase, lasand celulele sanatoase intacte.

Experimentele au indicat faptul ca pacientii diagnosticati cu cancer ar trebui sa bea suc de lamaie si o lingurita de bicarbonat de sodiu pentru a invinge boala. Din pacate, insa, acest tratament nu poate vindeca si efectele secundare dezastruoase ale chimioterapiei.

Cel mai bun mod de a te asigura ca lamaile folosite sunt fara urme de chimicale, este sa folosesti reteta de curatare a chimicalelor de pe fructe si legume pe care o vei gasi aici. Lamaile astfel curatate sunt de 100 de ori mai eficiente!

Marturii despre bicarbonatul de sodiu, adunate si facute publice de Dr. Sircus

Dr. Mark Sircus este

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.