"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Priveste-te in oglinda si zambeste larg. Dantura ar trebui sa arate la fel de ingrijit ca restul corpului. In mod ideal, dintii trebuie sa fie drepti si bine proportionati in raport cu fizionomia fetei. Forma, aspectul, culoarea si dimensiunea dintilor dezvaluie o serie de trasaturi unice pentru fiecare dintre noi. 

Dintii iti ofera indicii pretioase cu privire la personalitatea ta si cea a altor persoane. Iata pe scurt ce poti afla despre tine si despre cei din jur analizand mai atent aspectul danturii.


1. Dinti de forma convexa:

starea si aspectul dintilor pot furniza lucruri interesante despre personalitate

Aceasta forma este caracteristica persoanelor vorbarete si chiar vociferante, care tind sa fie agresive si nu se impaca bine cu refuzul. La contactul cu astfel de persoane, reactia subconstienta este de a manifesta rezerva si precautie. La femei, forma convexa este mai putin pronuntata decat la barbati, iar acest aspect le confera un aspect agreabil si un aer convingator si impunator.

PUBLICITATE

2. Dantura mixta, cu forma atat convexa cat si concava:

In acest caz, partea inferioara a dintilor este convexa, in timp ce partea superioara este concava. Aceasta dispunere a dintilor este denumita, de regula, „dantura rasturnata”, si este caracteristica persoanelor convingatoare, care se exprima cu usurinta si intr-o maniera elocventa. In schimb, aceste persoane nu prea au parte de noroc in cariera. De multe ori, sfarsesc prin a fi abandonate de sustinatori atunci cand nu reusesc sa se impuna in competitiile publice. Le lipseste norocul castigatorului, si de multe ori termina cursa pe locul doi.

3. Dinti ascutiti:

Acest tip de dantura se aseamana cu dintii de soarece. Dintii sunt ascutiti si eficienti, si sunt asociati, de regula, cu persoanele foarte inteligente care se impun, in special, in domeniile tehnice de expertiza. Aceste persoane au aptitudini pentru stiintele exacte, sunt bine calculate si, in general, au un start bun in viata, dar tind sa se impotmoleasca in fata obstacolelor si a provocarilor ivite pe parcurs.

4. Dinti inegali:

Persoanele care au dintii inegali

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!