"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Femeia in cauza a socat lumea cu fotografia postata pe internet care ii infatisa chipul desfigurat de cancer de piele. Publicarea acestei fotogafii a facut-o celebra, dar nu in modul in care si-ar fi dorit. Femeia pe nume Tawny Willoughby spera ca experienta ei va preveni femeile din intreaga lume cu privire la riscurile sedintelor de bronzare artificiala la solar.

folosirea solarului poate cauza chiar cancer

Tawny Willoughby avea doar 21 de ani cand si-a privit pentru prima oara in oglinda chipul desfigurat de cancerul de piele capatat. Pe perioada liceului, femeia obisnuia sa mearga la solar de 2-3 ori pe saptamana, dorindu-si cu ardoare un bronz cat mai inchis.


Iata ce i-au provocat acestei femei sedintele la solar!

Dependenta ei de aceasta tehnica de bronzare, supranumita si tanorexie, aproape ca a costat-o viata. „Daca cineva are nevoie de un motiv in plus pentru a nu merge la solar, nu cred sa existe altul mai bun decat acesta! Iata cum arata cancerul de piele in stadiu avansat”, a scris femeia sub poza postata pe Facebook, care a fost vizualizata de sute de mii de utilizatori.

Prima vizita la dermatolog a culminat cu un diagnostic descurajant: boala se extinsese pretutindeni pe corp.

In prezent Tawny se prezinta cu regularitate la consultatii, iar pana acum i-au fost extirpate nu mai putin de sase tumori din subspecii diferite.

„Nu toate tumorile pielii incep de la pete. In cazul meu s-a intamplat ca numai o tumora maligna sa se dezvolte intr-o astfel de zona. Orice nereguli ai depista pe piele, fie ca e vorba de pete pigmentare sau de alte modificari, mergi cat mai repede sa te vada un specialist! Daca iti apar pe piele pustule persistente si purulente care lasa cicatrici, consulta imediat un medic avizat!”, avertizeaza tanara raportandu-se la experienta ei.

PUBLICITATE

Femeia a avut norocul ca fiecare tratament desfasurat pana in prezent sa aiba succes, iar acum este casatorita si are un baietel perfect sanatos. Dar daca nu ar fi reactionat la timp, cine stie care ar fi fost deznodamantul.

Cu cat descoperi mai repede cauza exacta a problemelor de piele, cu atat scad sansele de a dezvolta cancere si metastaze. Cu cat cancerul este tratat mai din timp, cu atat mai putin vizibile vor fi

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE