"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Doctorii din Arkansas au reusit sa afle motivul sanatatii precare a unui barbat de 56 de ani, care a apelat la ajutorul lor din cauza oboselii, extenuarii si durerilor la nivelul corpului. 

PUBLICITATE

Motivul este unul infiorator….sunt sigura ca si tu consumi acest tip de bautura!

bauturile ice tea sunt mai periculoase decat s-ar crede

PUBLICITATE

Dupa efectuarea analizelor de laborator, medicii au sesizat un nivel ridicat de oxalat de calciu, element care indica o problema la nivelul rinichilor sau existenta unor pietre la rinichi.

PUBLICITATE

Pentru medici a fost surprinzator sa constate acest lucru, deoarece pacientul a semnalat ca pe filiera genetica el sau cineva din familia sa nu au suferit niciodata de afectiuni la nivelul rinichilor.

Pacientul le-a dezvaluit insa medicilor ca obisnuia sa consume aproximativ 2 litri de Ice Tea cumparat din comert, pentru ca ii placea foarte mult gustul.

PUBLICITATE

Dupa aceasta, s-a confirmat faptul ca Ice Tea-ul din comert a fost cel care a cauzat aparitia problemelor cu rinichii, probleme care au fost atat de severe, incat pacientul a ajuns sa faca dializa.

PUBLICITATE

Singura explicatie logica in legatura cu problema sa a fost consumul acestei bauturi, care se pare ca i-a cauzat afectiunea la nivelul rinichilor.

Asa ca oameni buni, ganditi-va de doua ori inainte sa mai cumparati Ice Tea din comert, puteti sa va faceti acasa un ceai in care puteti adauga cateva cuburi de gheata si astfel veti obtine Ice Tea facut in casa, produs care este cu mult peste ceea ce se vinde la acele sticle sau cutii imbuteliate. 

PUBLICITATE

Nu va lasati inselati de gustul ademenitor….vedeti bine ce urmari poate avea!

PUBLICITATE

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

Despre Autor:

PUBLICITATE

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]