"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Este un lucru normal pe care il facem zilnic, uneori chiar de mai multe ori pe zi. Dar multi oameni procedeaza total gresit. Este vorba de eliminarea scaunelor.

 

Sunt persoane care petrec timp indelungat la WC, intampinand mai mereu dificultati in eliminarea reziduurilor intestinale. Uneori solutia este cat se poate de simpla, iar daca si tu intampini aceste probleme, urmeaza acest sfat si vei vedea diferenta.

 

Iata mai jos sfatul revolutionar privind mersul la toaleta!

 

schimbarea pozitiei la statul pe vasul de toaleta usureaza golirea intestinelor

Ceea ce trebuie sa schimbi este felul in care mergi la toaleta, adica sa stai pe WC in pozitia corecta. Multi oameni stau asezati pe WC ca atunci cand stau pe scaun, adica la un unghi de 90 de grade. Dar aceasta pozitie nu permite o relaxare corespunzatoare a rectului.

 

Dupa cercetari indelungate (da, inclusiv la acest capitol exista studii), si dupa ce au analizat retrospectiv obiceiurile stramosilor nostri, cercetatorii au ajuns la concluzia ca statul pe WC la un unghi de 35-45 de grade asigura cea mai buna relaxare a rectului. Cu alte cuvinte, cel mai indicat este sa stai in pozitie ghemuit. Astazi exista taburete special concepute pentru a inlesni mersul la toaleta prin ajustarea pozitiei corpului, asa ca iti poti procura unul din comert.

 

Aceasta tehnica a castigat tot mai multa popularitate in ultimii zece ani. Multe persoane care sufera de constipatie apeleaza la aceasta metoda pentru a scapa de disconfort la eliminarea deseurilor intestinale.

PUBLICITATE

 

In ceea ce ma priveste, consider ca metoda prezentata aici este cu adevarat revolutionara. De fapt, este folosita tot mai mult inclusiv in clinici si spitale. Medicii o recomanda de ani de zile.

 

Avand in vedere dovezile stiintifice si relatarile oamenilor, metoda este cat se poate de benefica. De acum inainte, spune NU constipatiei si scurteaza timpul petrecut la toaleta folosind aceasta metoda!

 

Inainte de a cumpara un taburet, insa, incearca intai o solutie improvizata ca sa te convingi daca functioneaza intr-adevar pentru tine. Asaza un teanc de carti in fata vasului de toaleta si vezi daca ajuta. Te poti consulta inclusiv cu medicul de familie in aceasta privinta, precum si asupra altor optiuni existente. Dar eu sunt convins ca trucul descris aici te va scapa definitiv de probleme.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...